Регистрай се и публикувай своята новина!
Акценти
» » Атлетите на Петото шести в България

Атлетите на Петото шести в България

Отборът на ОУ "Иван Вазов" Видин по лека атлетика, момчета, възрастова група 5-7 клас, се класира на 6-то място на финалите на Ученическите игри, които се проведоха в Сливен.

"Гордея се с нашите деца- самото им участие за втора поредна година на държавните финали вече е сериозен успех за тях. Те създадоха добро име на нашето училище в средите на хората, които се занимават с лека атлетика. Поздравления за тях и за техния треньор Ели Богомилова", каза директорът на Петото Пролетка Цветкова.

"Моите очаквания бяха по-високи. Но в спорта и така. Класирахме се на шесто място, само на 2 точки след отбора на Варна, като след нас останаха отборите на Ямбол, Плевен, Ботевград и Пловдив. Победител е отборът на Стара Загора.

Отборът по лека атлетика на ОУ Иван Вазов ВидинСъстезанието бе закрито от олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова, която награди победителите и пожела на всички участници във финалите да следват целите си, да са упорити и да постигнат нейните успехи", коментира Ели Богомилова.

Треньорът Ели Богомилова ще разчита на двама състезатели от сегашния състав да послужат за основа на сформирането на новия училищен отбор, защото шестима от сегашните финалисти са седмокласници и догодина влизат в по-горна възрастова група.

Уважаеми посетителю, Вие сте влезли като нерегистриран потребител. Препоръчваме Ви регистрация за да влизате на сайта с вашето име.

1 коментар

Arthuslide 26 септември 2015 15:45
Вы ошибаетесь. Могу отстоять свою позицию.

---

Электричество или купить термобельё Киев
Вашето име: *
Вашия e-mail: *

Подпиши се в коментара

Код: Изключете тази снимка от кодовете за безопасност
обнови, ако не разпознавате кода
Въведете кода: